Fani-trans

Ügyfélkapu


Bemutatkozik a Fani-Trans Fuvarozási Kft.

Tevékenységi körünk

A cég tevékenysége nemzetközi közúti teherszállítás, valamint az ehhez kapcsolódó fuvarszervezés. Leginkább nemzetközi szállításokat végzünk, de kismértékben előfordul belföldi szállítás is. Környékbeli, elsősorban békéscsabai, békési, mezőberényi és gyomaendrődi termelő és kereskedő cégekkel állunk kapcsolatban, mely cégektől referencia kérhető rólunk. Ezen cégek termékeiket Európa több országában is értékesítik, vagy onnan szerzik be alapanyag- és áruszükségletüket. Az ezen értékesítéshez kapcsolódó szállítási tevékenységet végezzük számukra mint szolgáltatást; amennyiben ezt nem tudjuk biztosítani saját fuvareszközzel, akkor alvállalkozókat vonunk be. A fuvarszervezést Európa-szerte használatos internetes fuvarbörzén (TIMO) végezzük, illetve mi is ott keresünk munkákat a járműveink szállítmánnyal való hazajuttatásához. A szállítások leginkább az Európai Unió országaiba irányulnak.

2017 decemberben megkezdtük személyszállítási tevékenységünket. Jelenleg egy 16+1 fős kis busszal, amivel belföldi és nemzeközi viszonylatban vállalunk munkát!

Járműflottánkról

A járműflottánkban megtalálható minden méretű tehergépjármű ponyvás -MEGA, -JUMBO, dupla rakszíntű (DOPPELSTOCK) vagy dobozos HŰTŐS kivitelben. Így szinte bármilyen méretű rakomány elszállítását el tudjuk vállalni. Járműparkunk elsősorban DAF, MAN, Renault, Mercedes,   típusú tehergépjárművekből áll. Járműparkunkat folyamatosan cseréljük a piac és versenyképesség követelményeinknek megfelelő gazdaságos, közlekedés- és gépkocsivezető- ’barát’ típusokra.

Mára már összességében tizenegy járművel és hozzájuk tartozó szerelvényekkel végezzük szolgáltatási tevékenységünket.

A csapat

Az ügyvezetői státuszt Károlyi János tölti be. Elsősorban ö tartja a kapcsolatot az állandó ügyfeleinkkel. A kis csapatunkat személyesen irányítja.

Társaságunkra jellemző, hogy minden járművünket amennyire lehet mindig ugyanaz a  járművezető vezeti.

A társaság alkalmazásában áll egy angol és német nyelvtudással rendelkező fuvarszervező, irodai ügyintéző.

A nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező tehergépjármű vezetők és az alkalmazottak szaktudása magas színvonalú.

A Tevékenységünk végzéséhez minden erkölcsi-, szakmai-, anyagi követelménynek megfelelünk, a szükséges engedélyekkel, szakképzettségekkel rendelkezünk.

A cég múltja

A FANI-TRANS KFT 2005 júniusában alakult, Károlyi János és Gyapjas István alapították, Mezőberényi székhellyel. A cég már 10 éves múltra tekint vissza, de Károlyi János már 1993 óta egyéni vállalkozás keretében folyamatosan végezte a belföldi és nemzetközi közúti teherszállítást.

A társulás a fejlődéshez szükséges tőke megteremtése (koncentrálása) miatt alakult ki, illetve a szakmai munkamegosztás miatt társultak a tagok. Károlyi János tapasztalt, közúti teherfuvarozói ismeretekkel rendelkező személyként, Gyapjas István pedig gazdasági és jogi ismeretekkel rendelkező személyként vesz részt a társaság irányításában, ügyeinek intézésében.

A Fani-Trans Kft. 2014-ben Károlyi János egyedüli tulajdona lett.

Járműparkunk és a központi irányítás technikai feltételeit folyamatosan fejlesztjük.